PUBLICITATE VIZUALĂ

Deseori, publicitatea exterioară sau publicitatea outdoor, este primul lucru, pe care îl află clientul despre compania Dvs. Publicitatea stradală este unul din cele mai populare tipuri de publicitate în mediul urban. E destul doar să ieși pe stradă, cum îndată ești înconjurat cu billboard-uri, bannere, panouri publicitare, stele și lightbox-uri.

Agenția de Publicitate Amedia este o Companie de producere de reclamă vizuală exterioară din Chișinău. Oferim spectrul complet de servicii de publicitate exterioară începînd cu design, vizualizare 3D pînă la transport, montare și conectare la electricitate.

Agenția de Publicitate Amedia produce lucrări de reclamă vizuală în Chișinău:

 • panouri publicitare
 • logo iluminat (cu lămpi sau cu LED)
 • standuri de firmă
 • siglă pe fasadă
 • inscripții cu denumirea companiei
 • boxă luminiscentă / lightbox (cu lămpi sau cu LED)
 • casete luminoase
 • litere volumetrice luminiscente și fără lumină
 • litere voluminoase din polisteren
 • panou informativ, program de lucru, plăcuțe informative, plăcuțe de direcționare, placute cu adrese sau pe ușă
 • decorarea fasadeli, oformarea vitrinei și a spațiilor de expoziție.

Tipurile publicității exterioare

LITERE VOLUMETRICE

LUMINOASE/NELUMINOASE

unul din cele mai solicitate modele de reclamă vizuală. Literele volumetrice luminoase sunt active 24/7,
Mai mult
LIGTHBOX/CASETĂ LUMINOASĂ

---------

este unul din cele mai populare tipuri de publicitate vizuală de exterior, făcînd concurență pe măsură doar literelor volumetrice luminoase...
Mai mult
LITERE VOLUMETRICE

LUMINATE ÎN FUNDAL

reprezintă un tip de reclamă exterioară mai puțin țipătoare, însă foarte delicată și solidă. Iluminarea conturului în fundal...
Mai mult
CASETĂ LUMINOASĂ

CU DUBLA FAȚĂ

un tip de reclamă vizuală outdoor foarte funcțională, avantajul căreia constă în...
Mai mult
LITERE PSEUDO-VOLUMETRICE

Fără iluminare

- reprezintă un tip de reclamă ce necesită un buget mai redus, de regulă se utilizează pentru publicitate de interior, ...
Mai mult
CASETĂ VOLUMETRICĂ

CU LOGOTIP 3D

- cel mai expresiv tip de reclamă vizuală, este o combinație dintre caseta volumetrică clasică și literele volumetrice luminoase...
Mai mult

Tipar format mare pe peliculă Oracal, decupare Oracal cu plotter

sunt metode rapide și puțin costisitoare pentru promovarea produselor, decorarea sălii de comerț, vitrinei sau oficiului, branding automobile.

Tăiere peliculă Oracal cu plotter

Pelicula Oracal are o palitră de 60 de culori, suprafața poate fi mată sau lucioasă (gloss). Acest tip de peliculă se taie la plotter, obținîndu-se diverse diferite litere, forme și contururui, care ulterior sunt utilizate pentru branding geamuri, vitrine, automobile.

Tăiere peliculă Oracal cu plotter de la 150,00 lei/m2

Tipar pe folie adezivă Oracal

Este considerat cel mai avantajos tip de material publicitar autoadeziv. Pelicula Oracal este simplă în utilizare, se aplică pe diverse suprafețe, este rezistentă la influențele mediului.
Pelicula Oracal albă sau transparentă este menită pentru printuri colore. În scopul obținerii imaginilor calitative tiparul se efectuiază cu vopsea specializată pe un echipamentului performant. Noi lucrăm doar cu materiale consumabile verificate, tipărim la plotter japonez, ceea ce ne oferă posibilitatea să garantm un rezultat calitativ și de durată.

Tipar pe peliculă Oracal de la 150,00 lei/m2

Tipar pe banner

Este cel mai răspîndit tip de tipar exterior de format mare. Pînza banner este un material rezistent din pvc cu acoperire.
Sfera de utilizare a bannerelor este foarte largă – plasare pe bill-board, construcții pe perete, standuri publicitare, decorarea expozițiilor cu roll-up sau X-stand și multe altele.
Tiparul se efectuiază pe plotter performant de origne japoneză pe pînză baner, utilizînd vopsea calitativă și material rezistent.

Tipar pe banner de la 64,00 lei/m2

Tipar pe pînză Canvas

O posibilitate simplă și relativ ieftină să-ți decorezi interierul casei sau a oficiului sunt tablourile sau pozele personale tipărite pe pînză canvas. De sigur, echipamentul, vopseaua și însăși pînza Canvas, folosite la tipar, au un rol primordial în redarea nuanțelor și expresivitatea culorilor imaginii.
Agentia Amedia realizează tipar pe pînză Canvas pe imprimante profesionale de înaltă rezoluție și utilizează vopsea ecologică certificată. La alegerea clienților pînza poate fi naturală (compoziție bumbac 95%) sau din pvc, cu acoperire mată sau lucioasă (gloss). În cazul în care clientul nu se poate aprecia cu alegerea imaginii potrivite, designerii noștri vor propune un catalog tematic de tablouri și vor realiza o vizualizare în interierul Dvs. Pentru aceasta este nevoie doar să ne expediați fotografia spațiului, unde planificați să plasați tabloul. Pînza tipărită se montează pe un cadru de lemn în stil monocanvas sau multicanvas.

Tipar pe pînză Canvas de la 450,00 lei/m2

De ce să produci publicitate exterioară la Amedia:

 • atelier de producție proprie
 • cele mai avantajoase prețuri din Chișinău
 • termen de realizare a comenzii de la 1 zi
 • specialiști calificați, care lucrează rapid și cu acuratețe
 • materiale calitative de la producători europeni
 • elaboram design creativ pentru orice materiale publicitare, fie panou publicitar, fie program de lucru sau tipar baner, oracal, owv
 • servicii de montare – operativ și calitativ

Lucrări recente

 • объемные световые буквы Кишинев

LITERE VOLUMETRICE

LUMINOASE/NELUMINOASE

Literele volumetrice luminoase sunt confecționate din sticlă organica (acril) și pvc, fiind acoperite cu peliculă Oracal color. Iluminarea se realizează cu banda LED, rezistentă la umezeală și praf. Literele volumetrice pot fi plasate pe carcasă metalică sau pe placă de metal compozit.

Preț de la 1,5 eur per 1 cm înălțime

Litere volumetrice neluminoase sunt confecționate totalmente din pvc, nu sunt luminate nici din interior, nici din exterior. În rest nu este nici o diferență de literele volumetrice luminoase.

Preț de la 1,00 еur per 1 cm înălțime

LITERE VOLUMETRICE

LUMINATE ÎN FUNDAL

- reprezintă un tip de reclamă exterioară mai puțin țipătoare, însă foarte delicată și solidă. Iluminarea conturului în fundal este obținută datorită aurei luminiscente în jurul literei. Lumina poate fi albă sau colorată, poate fi folosit ca material de bază pvc sau sticla organică (plexiglass). Cel mai des sunt utilizate în interiorul butic-utilor, restaurantelor, hotelurilor, precum și în salozne de frumusețe, recepții, etc.
Preț de la 1,8 eur per 1 cm înălțime

LITERE PSEUDO-VOLUMETRICE

Fără iluminare

- se utilizează pentru publicitate de interior, accentul se pune pe un font atractiv și iluminare. Litere pseudo-volumetrice pot fi de grosime de la 3 la 10 mm, se execută din sticlă organică (acril), din pvc sau din metal. Litere pseudo-volumetrice pot fi montate direct pe perete sau pe distanțieri.
Preț de la 50 еur per 1 m2

LIGTHBOX/CASETĂ LUMINOASĂ

Materialul de bază este sticla organică și pvc, care apoi sunt acoperite cu pelicula Oracal color sau cu Oracal cu tipar fullcolor. Iluminarea se realizează cu banda LED, rezistentă la umezeală și praf. La fel pot fi produse și casete volumetrice neluminoase, ceea ce, de sigur, reduce prețul casetei.
Preț de la 250 еur per 1 m2

CASETĂ LUMINOASĂ

CU DUBLA FAȚĂ

Se fixează de perete cu ajutorul unei carcase interioare din profile de metal. Se plasează perpendicular cu peretele-bază, avînd astfel 2 fețe cu publicitate. Deobicei sunt de mărimi nu prea mari. După formă casetele cu dubla față pot fi fie simple figuri geometrice sau contururi abstracte, pot fi luminoase sau fără iluminare.
Preț de la 350 еur per 1 m2

CASETĂ VOLUMETRICĂ

CU LOGOTIP 3D

Cel mai expresiv tip de reclamă vizuală, este o combinație dintre caseta volumetrică clasică luminosă sau nu și literele volumetrice sau pseudovolumetrice. Literele pot fi executate din sticlă organică (acril) sau pvc, pot fi volumetrice sau cu imitarea volumului, pot fi luminoase sau acoperte cu oracal color. Caseta volumetrică cu logotip 3D este, cu siguranță, o investiție eficientă în reputația și imginea companiei Dvs.
Preț de la 350 еur per 1 m2

Întreabă