Branding automobile cu autocolant Oracal

- personalizarea automobilelor cu publicitatea companiei a devenit un element obligatoriu al strategiei de marketing.

Branding auto este un instrument eficient, utilizat în diverse scopuri și anume: creșterea imaginii companiei, polularizarea brand-ului, promovarea produselor și serviciilor cu ajutorul publicității mobile. În plus, branding automobile este un tip de publicitate ce nu necesită cheltuieli suplimentare pentru arendă sau plasament, însă inevitabil anunță consumatorul despre compania și serviciile Dvs.

Anterior, branding automobile era considerat important doar pentru companiile mari, acum însă avantajele acestui tip de publicitate sunt apreciate și de firmele mai mici, ba chiar și de antreprenori individuali. Încleierea publicității pe automobil este un mijloc eficient de a crește statutul companiei, precum și de a mări fluxul consumatorilor noi, de a ridica popularitatea brand ului, loialitatea și încrederea clienților.

Procesul de branding automobil începe de la o machetă originală și atractivă.
Materialele pentru tipar și tăiere plotter sunt procurate de la furnizori europeni cu renume, cu calitate verificată în practică. Specialiștii noștri efectuiază lucrări de aplicare oracal în mod profesionist, calitativ și cu acuratețe în detalii. Experiența și profesionalismul ne permite să realizăm proiecte creative cu nivel ridicat de complexitate.

TIPURI DE BRANDING AUTOMOBILE

Branding cu acoperire totală

– reprezintă încleirea oracalului pe toată suprafața automobilului. În acest scop este folosit oracal cu print solvent. Ca alternativă pot fi aplicate printuri doar pe uși, ferestre sau capotă. Acest tip de publicitate pe transport se recomandă atunci, cînd este scopul de a prezenta sortimentul companiei prin vizualizarea atractivă a imaginilor produselor sau
serviciilor. De sigur, un rol important în acest caz îl are design-ul, care trebuie să fie creativ și armonios, dar nu și pestriț și lipsit de gust. Un alt avantaj al publicității pe transport cu acoperire totală este protecția suplimentară a suprafeței automobilului de influențele negative ale mediului sau de mici zgîrîieturi. Iată de ce acoperirea totală cu oracal este opțiunea potrivită pentru vehicule, microbuse și furgonete, care se deplasează regulat.

de la 850 lei/m2, Oracal p/u atomobile cu laminare

Branding cu autocolant Oracal 641/ tăierea cu plotter

– reprezintă tăierea peliculei Oracal seria 641 de diferite culori cu plotter, ce urmează a fi aplicate pe automobil. Așa tip de publicitate pe transport poate fi cu caracter strict corporativ, conform unui brandbook (adică logotipul și datele de contact ale companiei) sau se pot realiza combinații inedite de forme și culori.

de la 450 lei/ m2

Branding combinat

– reprezintă o combinație dintre tipar solvent și autocolant Oracal 641 tăiat la plotter. Acest tip de branding automobile este potrivit pentru aplicații monocromatice îmbinate cu printuri full-color, de exemplu, logotipul, datele de contact și imagini color ale produselor companiei.

de la 550 lei/ m2

Lucrări recente

  • oracal-branding-auto-chisinau

Întreabă