ETICHETE * AUTOCOLANTE * STICKERE

Tiparul etichetelor și stickere-lor devine un serviciu publicitar din ce în ce mai popilar și solicitat. Acest fapt se explică printr-o serie de avantaje a utilizării stickerelor în scopuri de reclamă și anume: stickerele autocolante sunt simplu de aplicat, nu necesită cheltuieli mari și ca rezultat au un efect expresiv de branding.

Etichete, stickere și autocolante

Etichete, stickere și autocolante pot fi tipărite pe diverse materiale: hîrtia autoadezivă, pelicula autocolantă Oracal alba, colorată sau transparentă. Pentru utilizare la exterior pelicula poate fi protejată cu laminare mată sau gloss.

Sfera de utilizare a stickerelor și autocolantelor tipărite pe folie Oracal este foarte largă. În publicitatea de exterior etichetele se folosesc la decorarea fasadelor, geamurilor, vitrinelor.

Pentru publicitatea de interior autocolantele se utilizează pentru decorarea spațiilor comerciale, ghișeelor, la brănduirea echipamentului, materialelor, ambalajelor și însăși a produselor.

Pentru tiparul etichetelor și abțibildurilor se utilizează cerneală și materiale rezistente la schimbul de tempreratură și la diverse condiții atmosferice. Forma geometrică, precum și preferințele cromatice, practic, nu sunt limitate.

de la 180 lei/m2

Servicii de tipar Oracal:

  • Publicitatea exterioră tipar pe peliculă adezivă
  • Tipar stickere autocolante
  • Reclama pe vitrine, geamuri, fasade
  • Etichete tipărite și decupate pe contur
  • Afișe, placate, postere tipărite pe oracal
  • Publicitate pe automobile, tipar și încleire reclama pe mașini

Lucrări recente

Întreabă